MAXWEB online & digitale support ...

Technisch onderhoud

Onze web diensten gaan verder dan enkel het bouwen van websites voor zelfstandigen, kleine & middelgrote ondernemingen.

Van a-z beheer en technisch onderhoud met 1 aanspreekpunt.

Bij WordPress websites zijn cms, plugins & modules dynamisch en evolueren steeds. Volgens gemaakte afspraken voeren wij een periodiek onderhoud uit zodat alles steeds up2date blijft en de website steeds onder optimale omstandigheden blijft werken.

Website Content

Haal meer uit je website. Niet enkel online aanwezig zijn, een dynamiek kan voor je  onderneming steeds een extra troef zijn.

Wij voeren de gewenste aanpassingen of wijzigingen uit, voegen nieuwigheden toe. Dit betekent dat een website met een minimale inspanning van de ondernemer vraagt.

Onze service maakt het eenvoudiger om met minder tijd je online aanwezigheid te benutten en de focus op je activiteiten te behouden.

Communicatie, marketing

Online, internet of E-marketing’ is uitgegroeid tot de grootste beschikbare reclamemarkt.

Online marketing dankt zijn bestaan aan de evolutie van het consumentengedrag. Informatie vergaren doet men nu eenmaal op het internet.

Met pro-actief handelen bereik je  snel en voordelig je doelgroepen.

E-mails op zich verkopen niet, dit doen doel-en actiegerichte berichten en je service wel.

Website Optimalisatie

Check, controle & updates van cms | plugins | modules, broken links…

Optimalisatie van menu, navigatie, vormgeving en advies bij verouderde sites of content in teken van een optimale  gebruikerservaring. 

SEO, zoekmachine optimalisatie van o.a. keywords op de voornaamste pagina’s & uitgebreide  analyses & optimalisatie.

Analytics

Google Analytics setup al dan niet met een periodieke en/of automatisch gepersonaliseerde rapportering.

Inzichten over o.a. nieuwe en terugkerende bezoekers, meest bezochte pagina’s, via welke kanalen men de website bereikt, gebruik van desktop, mobiel, regio, …. waarop je als ondernemer kan inspelen.

Hosting

Voor de hosting van websites/mailservers werken wij samen met vaste partners. Alles verloopt steeds via eigen beheer zodat we tegelijk een totaalaanbod bieden.

Een efficiënt beheer laat ons toe om snel & gepast te handelen. Bij eventuele dringende kwesties, problemen, aanpassingen, upgrade, e-mail, … Het comfort van 1 aanspreekpunt.

Werken in de cloud

Cloud oplossingen voor een digitale samenwerking tussen personen, collega’s, vestigingen.

Centraal beheer, beperken van intern of zelfs extern mailverkeer (overbodig eindeloos heen & weer communiceren).

Gelijktijdig aan dezelfde projecten werken en online beschikbaar stellen voor derden.

Cloud intranet/extranet, groepstools, … die mits internet verbinding overal beschikbaar zijn en offline werken mogelijk maken (automatisch update bij nieuwe verbinding).

Cloud Apps

Behalve het opzetten en ontwikkelen van interne/externe cloud platformen ontwikkelen wij ook tools en applicaties op maat van je organisatie.

Wij ontwikkelen & onderhouden deze applicaties voor je en door onze manier van ontwikkelen kunnen deze ook steeds meegroeien met je organisatie.

Data oplossingen kunnen bijdragen om steeds de vinger aan de pols te houden. De tijd dat enkel multinationals data konden beheren & benutten is verleden tijd.

 

Smart Data

Slimme data oplossingen zijn hoe langer hoe meer van belang voor elke organisatie.

In een steeds sneller evoluerend digitaal landschap wenst iedereen toch steeds inzicht te behouden op de zaken die er toe doen, niet?

Slim inzetten op data (gebruik, oplossingen, …) is inzetten op de toekomst  van je organisatie.

Slim data benutten kunnen beslissingen, organisatie, processen, medewerkers en vooral ook de beleving van je klanten optimaliseren.